vapeurkes

met categorie:  
Niet dat ik dezer dagen nog veel in den hof zit...
Maar wie op dit moment zijn neus buiten steekt merkt dat er een luchtje aan zit.

De weeë (schrijf ik het goed?) geur van toiletblokjeswasverzachter streelt je neusvleugels.
Komt deze wind van Mechelen Noord?
van P&G?

Voorlopig zit ik binnen veilig.
Vanwaar komen deze vapeurkes
en zijn er nog welriekende plekjes in Mechelen?


stinus@ik woon M.Sabbestraat-Oude Liersebaan,wij reuken dat ook.Bijna dezelfde reuk als dat in bad zit.
Maar bij de soep en de pattaten is da ni zo lekker.
... bijna zéker van P&G!!
In de winter laten ze volgens mij s'avonds het waterzuiverings station op mechelen noord, snachts doordraaien tegen het bevriezen.Als het dan noorderwind is gaat de geur richting battel- bethanienpolder. Geweldig geurtje als je op de slaapkamer komt om te gaan maffen! Wat ook geweldig stinkt: de outlaws die hunne overbodige rommel zo om de 2 weken eens in de fik steken.
Ik woon tussen de Liersestwg en de oude liersebaan, tot nu toe ( gelukkig ) nog niets geroken, en hopelijk blijft het zo want als er iets is dat ik niet kan uitstaan is het wel stank, als er weinig wind is en een hoge luchtvochtigheid blijven fabrieksgeurtjes wel eens 'hangen', innige deelneming aan ieder die er last van heeft.

Cremeren de Outlaws om de twee weken een lijk? Ja, zoiets kan ook wel stinken, vooral de exemplaren met lang haar en dito baard (lacht)
Die geur van wasverzachter is soms zo penetrant dat het in onze tuin (Astridlaan/Auwegemvaart) wel lijkt alsof we in een slecht verluchte wasserette zitten. Ik vermoed dat Procter & Gamble hier voor iets tussenzit. Of zijn er andere geurverspreiders die dat soort van aroma's gebruiken? 't Is alleszins niet aangenaam!
jullie doen e schrik krijgen want ik verhuis volgende maand naar de europalaan!!brrr....is het echt zo erg...
Ik kan misschien nog altijd terugkrabbelen :-(((
Erg? Neen hoor, als je tenminste graag wasverzachter ruikt. Serieus nu, 't valt wel mee, maar ik heb soms toch mijn vragen bij die 'geurlozingen'. Is dat allemaal wel zo onschuldig? Want wie weet wat bevat die geparfumeerde walm aan gevaarlijke stoffen? Ik mag hopen dat de bevoegde milieudiensten dit op tijd en stond controleren.
Ik heb ook al eens iets als de waterzuivering geroken aan de Sabbestraat. Dat heb je met die sluiswachters.
Ik heb aan de Dijle al een paar handelszaken tegengekomen waar het binnen serieus naar de riool stinkt. In een café restaurant is het wel gestopt na een verbouwing. Wat niet wegneemt dat de keuken toch nog een beetje te dicht bij het WC staat.
Passant : "Waarom stinkt het hier zo naar de was ?"
Inwoner : "Dit is de vrouwenwijk."
De mensen die voorbij P&G fietsen kunnen het beamen dat de geur hier zijn oorsprong heeft. Het is wel beter dan in vroegere jaren toen je de smaak van wasproducten echt kon proeven en je zeepsmoel spontaan begon te schuimen wanneer je langs de Hombeeksesteenweg moest!

Kan iemand mij in verbinding stellen met iemand van het actie,of buurtcomité tegen Procter &Gamble ?

Heb namelijk grote interesse om te weten hoe jullie de zaken aanpakken.

Wij zelf hebben namelijk een buurtcomité opgericht ivm geurhinder bij ons in de streek.

Bedankt voor jullie reactie !