Reclame op Mechelenblogt

met categorie:  
Heeft U het al gemerkt. We hebben reclame op Mechelenblogt ...

Ja ik zie het
het stoort niet
Ik kan daar ook mee leven...
Is gelukkig 'discreet'.
Als de tijdsaanduiding nu nog correct zou zijn die bij de berichten staat, is het goed. Ik typ hier dit bericht om 22.54u en waarschijnlijk zal er iets van 23.30u staan denk ik.
Ter zijde: aan de linkerkant staan er momenteel mooie foto's van glasramen (van ene Travis Nelson). Vanuit het Hof Van Busleyden naar ik durf vermoeden?
Ik zag dat ook. Knappe collectie heeft die man gemaakt.
Ik had het verkeerd, geloof ik: het moet het Gerechtshof zijn ipv het Hof van Busleyden...(te zien aan derde foto)
enneh ... een foto van de Melaan :-)
Toch wel mooi die vergane glorie, hé Peter...
Ik tekende een aantal jaren geleden ongeveer hetzelfde plekje - ook naar een oude foto...
Gaan we die sfeer binnenkort ook terug kunnen proeven?
Heb je die foto nog ?
Is inderdaad een schitterend place to be. Er is zoals je wel weet een (P)Ostkaart van die plek he ...
@ Peter - ik zal die foto zéker nog hebben. Ik moet alleen eens nadenken en opzoeken uit wélk boek ik het gehaald heb.
Het zou me niet verbazen mocht de foto van de hand van Louis Van Zeir zijn. Deze man maakte schitterende opnamen rond de vorige eeuwwisseling van de vlieten. Héél sfeervolle beelden - verstild in de tijd - Je kan ze ook vinden op de Regionale Beeldbank. Er staan er heel wat op.
Maar ik vermoed wel dat jij daar al wel eens op rondgekeken hebt...
Ja... dat is 'm Peter! Je hebt hem nog sneller gevonden dan ik.
En...toch niet van Louis Van Zeir vermoedelijk...
Via dit medium gaat alles toch razend-snel...
Tja.. die reclame.. als het écht niet anders kan...
Maar.. u raadt het al.. ik ben er niet echt zo gelukkig mee... maar goed... zolang deze reclame niet te agressief wordt...
Reclame! Net zoals Markec ben ik helemaal niet zo enthousiast met die reclame... is dat nu echt wel nodig?

Als het dan absoluut moet, laten we het dan toch heel discreet houden en ons ook beperken tot alleen Belgische adverteerders liefst, hé.

Nu wat betreft die glasramen, het is wel heel jammer dat er bij de afbeelding niet staat vermeld op welke locatie die glasramen zich bevinden.
De reclame is natuurlijk ook een louter experiment, vanaf het inderdaad begint te storen halen we het eraf. Normaal gezien zou google na verloop van tijd echt relevante advertenties tonen aan de hand van de inhoud, en zo meerwaarde opleveren voor de inhoud van de blog. Voorlopig is dit blijkbaar nog niet echt het geval, maar we draaien dan ook nog maar in testfase.
Bedankt Jelle, dan zullen we maar even afwachten hoe het verder verloopt, hé.
@Jelle: waar gaat de opbrengst van de reklame naar toe ?
Uiteindelijk moet heel de cirque hier toch uiteindelijk eens betaald worden had ik onlangs menen te verstaan, als een deel van dat geld kan komen van de reclame die nu in de rechtse kolom staat waar voordien toch niks stond is dat wat mij betreft al zeker te verkiezen boven -ik zeg maar wat- belastingsgeld, het zou toch niet erg correct zijn van heel Mechelen, inclusief degenen die zelfs geen internet hebben te laten meebetalen voor een klein groepje zijn plezier, iedereen betaald al genoeg mee aan een paar gratis-capriolen van de gouverneur van Limburg ( lacht ).
En je zal maar geen internet hebben anno 2005, het lijkt wel of die mensen beschouwd worden als de analfabeten van de 21e eeuw, hen dan ook nog eens laten meedokken voor datzelfde internet zou toch wel wat een toppunt van ironie worden.
Dju, 2 keer uiteindelijk in de eerste regel... goe bezeg ( lacht )
En een dt-fout.... godverdoemme zeg oep wa trekt da naa nog, ik stop ermee voor vandaag, morgen beter!
@ Garda - Als je één van de foto's bekijkt (deze met Hertog Jan zonder Vrees - ondertussen reeds verdwenen uit de linkerkolom) merk je op de achtergrond een zuilengalerij. Dit doet me vermoeden dat het hier gaat over het Gerechtshof in de Keizerstraat.
Denk je ook niet?
@Jans, ik denk dat je gelijk hebt,
ik dacht ook dat ik de glasramen nog recentelijk had gezien bij ons bezoek aan het gerechtshof, maar het zou toch interessanter zijn moest er de locatie onder staan in plaats van windows 1, 2 enz....zoals bij de foto's en mooie tekeningen van jou en Peter, hé.
@peter... eerst afwachten, en dan beslissen wat we daarmee gaan doen :) mechelen.blogt t-shirts laten maken ? aan een Mechels goed doel geven ? financiering voor een server ? voorstellen zijn steeds welkom
@jelle: Ik schat dat je daar zo een paar 100 EURO mee kan verdienen per jaar. Ver ga je daar niet mee springen.
@Peter, goed dat je de titel ook hebt aangepast!;-)
Zolang de reclame bescheiden rechts blijft staan en geen irritante pop-ups geeft, heb ik er eerlijk gezegd geen last van... als het geld kan opbrengen om dit hier draaiende te houden, ben ik al lang blij.
@Sint Netels: Joint te klub van dislectiekers en herhaalders. 'k Heb al een fein poekje gecogt: "spelling zonder kwelling", 'k sal et meebrengen naar d' Afspraak ;0)
schiterent idé!
jullie zijn maf ;o)