Nieuwe Mechelse motorclub mtc Zes hangt boven de doopkuip

met categorie:  
Mechelen is binnenkort een motorclub rijker. Het gaat om mtc Zes. Een club die motorrijden op een andere manier gaat bekijken...
Met zes activiteiten per jaar wil mtc Zes die mensen aanspreken die niet het hele jaar door al hun vrije tijd kunnen opgeven aan een motorclub en toch zin hebben om met een groep gelijkgestemden samen te komen. De nadruk ligt op het toeristisch motorrijden zonder veel macho-gedoe. Binnen de club is er ook plaats voor het bijschaven van de motorrijvaardigheid door het deelnemen aan vaardigheidstrainingen en het volgen in groep van motoropleidingen van MAG (Motorcycling Action Group) en VZW De Stam. In deze club kan de nieuwe, prille, gevorderde, gemiddelde, gematigde, doorwinterde, verknochte, bewuste, recreatieve motorrijder zijn ding vinden, voor sportliefhebbers verwijzen we graag door naar onze collega-clubs.
Om nader kennis te maken met deze club nodigen we graag de geïnteresseerden uit op onze eerste bijeenkomst op zaterdag 10 december 2005 om 20.00 in 't Ankertje op de Vismarkt in Mechelen. Meer info vindt men op www.mtczes.tk.
@Jeroen. Het is niet van mijn gewoonte, maar in de titel staat het wat vreemd. Het is doopvonT met een T van tuttefrut ... :-)
't Was weer veel te laat en veel te dringend als ik deze blog plaatste.
Ik denk dat ik ook nog dislectisch ben ook.
En ik val ook nog ook in herhaling ook.
Eigenlijk is doopkuip ook wel leuk :=)
hoe kunnen we deelnemen aan die club?
zelf werk ik bij GM in antwerpen en we hebben ook veel ritten maar ik zou graag in mijn eigen stad ook iets hebben waar ik kan aan deelnemen!!
Zeer eenvoudig:
Kom naar de openingsavond nu zaterdag, je bent welkom.
En als je belet bent: surf binnenkort eens naar http://www.mtczes.tk daar zal de kalender op verschijnen. Later komt er een paswoord, nu nog niet.
De website is intussen verhuisd: http://www.mtc6.tk. Allen daarheen!
Het opgegeven webadres van mtc6 kunnen wij als 2 geinteresseerde rijders niet terugvinden. Is de zaak doodgebloed of is er werkelijk iets van gekomen waaraan wij zouden kunnen deelnemen ?