Zingen voor de kinderen! International Children's Care-Concert!

met categorie:  

Komende zaterdag vind er een uniek benefietconcert plaats
ten voordele van International Children's Care Belgium.
Een organisatie die ijvert voor de opvang van weeskinderen in de minder begoede landen.

Dat zulks veel geld kost is uiteraard geweten,
daarom biedt ICC een geweldig concert aan om mee wat zaad in het bakje te krijgen.

Een ware streling voor het oor.

Plaats van gebeuren is opnieuw in Mechelen, meer bepaald in de aula van het Scheppersinstituut op de Melaan 16. Er is ruime parkeerplaats voorzien op de speelplaats van de school. De opbrengst van het concert is natuurlijk weer bestemd voor ons ICC-project in Roemenië. Volwassenen betalen 8 euro en kinderen tot 12 jaar mogen erin voor 5 euro. Kaarten kunnen vooraf gereserveerd worden, dit op het nummer of fax +32-15-200149 of via e-mail(Ronny.Van.Dessel1@pandora.be)


Datum: Zaterdag 26 november om 20 uur

Plaats: Scheppersinstituut, Melaan 16, Mechelen

In november is het weer zo ver: jullie worden weer verwend met een prachtig ICC-concert. Hou zaterdag, 26 november alvast vrij in uw agenda.
Het is ons gelukt om dit jaar opnieuw bereidwillige artiesten te vinden en niet te vergeten een geschikte zaal voor ons concert. Dat dit niet altijd zo voor de hand ligt, hebben we vorig jaar ondervonden, met als gevolg dat we een jaartje verstek moesten laten gaan.
Wat mogen jullie dit jaar verwachten?
We hebben de eer om het St-Janskoor uit Oppuurs als onze gast te mogen verwelkomen. Dat er aan zingen vreugde te beleven valt, straalt het dertigkoppige koor, dat op professionele wijze geleid wordt door dirigente Anja Holbrechts, ten volle uit.
Het Oppuurse St-Janskoor, een volkskoor van het betere soort, legt een grote belangstelling aan de dag voor het authentieke volkslied uit de hele wereld en vergeet ook niet om het Vlaamse volkslied daarin een plaats te geven. Het koor wil ervoor zorgen dat er voor elk wat wils is, ook voor de meer eisende muziekliefhebber.
Daarom wordt het koor professioneel begeleid door viool en piano. Aan de piano vinden we niemand minder dan Hans François, die voor ons geen onbekende meer is. Wie herinnert zich niet het vierhandig pianoconcert van 2002? Iedereen die toen aanwezig was, zal nu reeds weten dat er weer gemusiceerd zal worden op hoog niveau. Men zegge het voort!!!

Plaats van gebeuren is opnieuw in Mechelen, meer bepaald in de aula van het Scheppersinstituut op de Melaan 16. Er is ruime parkeerplaats voorzien op de speelplaats van de school. De opbrengst van het concert is natuurlijk weer bestemd voor ons ICC-project in Roemenië. Volwassenen betalen 8 euro en kinderen tot 12 jaar mogen erin voor 5 euro. Kaarten kunnen vooraf gereserveerd worden, dit op het nummer of fax +32-15-200149 of via e-mail.

We rekenen op jullie talrijke aanwezigheid en als het even kan breng dan ook familie en vrienden mee. We beloven jullie een avond vol muziek en gezelligheid!

Tot dan.

ICC België

Mooi initiatief! Ik hoop dat het een succes wordt!
PS: De speelplaats van het Scheppersinstituut is niet bereikbaar door de werken op de melaan. Dus je zal een andere parking moeten zoeken.