Xink! neemt in Mechelen zijn nieuwe clip op.

met categorie:  
Op 2 november in de namiddag nam Xink!, de populaire punkers, in Mechelen hun nieuwste clip op. Er werd voor de Bethaniënstraat gekozen (in de buurt van de Winketkaai). Een straat met rijhuizen langs weerskanten. De gasten van Xink! gingen behoorlijk uit de bol op een oplegger vol licht, die getrokken werd door een Amerikaanse truck.
Al snel stonden een hoop Xink!-fans rond de oplegger te shacken en groeide de massa (kinderen, papa's en mama's) aan. Bij mijn weten werd de buurt niet op de hoogte gebracht. Waarschijnlijk om de volkshysterie niet op gang te brengen. En juist op deze dag gingen mijn eigen bloedjes op een ander spelen, die zullen spijt hebben als ze thuiskomen! Gelukkig nam ik met mij digitale camera wat "bewogen" beelden.
Die huizen hebben inderdaad wat. Allemaal dezelfde, geeft een mooie herhaling ...
Naar ik hoorde van getuigen vond iemand het nodig de jongens te bekogelen met eieren??? Hopelijk waren het verse...
hallo heb je nog fotos van die truck
danku
heey x , ik en mijn vriendin hebben mee gefigureerd, dat was echt zaaaaalig!! en dat van die eieren was helemaaal niet waar =~)
babaaj xxx
héjj, ik heb dus ook mee gefigureerd komen er nog meer foto's van die dag op de site ?
haha, dat van die eieren was WEL WAAR! :O Jonas kreeg een eiervlek op zijn mauw en toen de opnames af waren, kreeg hij ook nog es ruzie met wat "eiergooiers" daar. zijn bijna gaan vechten. thomas ook. ik was er zelf bij ;) en zo waren er nog veel meer stoere dingen gebeurd...
btw,, de clip is nu al te zien op http://www.xink.be ^^ doeiidoeii xx
hehe Zalige foto's jammer dat het zo weinig zijn.
k was der ook op die opname mss zie je me wel in de clip hihi (bloos)
gratis optrede van jonas de 1ste dag :p
t was idd waar van die eieren JEEZZ
van die domme jongens vonde da leuk van me eiere te gooien :(
en jonas zo / kom is naar hier he als je er niet tegen kunt moet ge hier ook nie komen /
Goh zalige gaste die van xink en Thomas ook zo haha
t was ambras ma gelukkig gene zware :)
ma jonas kwam bekan af zenne truck (hehe)

XXXX Heidi
@yentll: sorry, meer foto's zijn er niet...
jonas heeft echt wel gelijk als ze der ni tege kunne moete ze ni kome eh hij had ze is goe oep un bakkes moete kloppe weet er soms iemand wanneer xink on line komt xxx xinkfanneke for ever en das echt wel erg voor un als ze ni tege punkers kunne moete ze mor is nor iere kome xinkfanneke for ever
HEEEEEEEEEEEEEEEj

gaste vn x!nk
da ze zow koewle fotows

ik vind x!nk zo goe :d :d:d:d

duzz X!nK are THE BEST???
is dat waar dat julie kindjes pijn doen cheense uitlachen en afrikaan ik kan niet gloven dat ik julie fan ben en de volgende keer moet je meer cds maken ze zijn altijd uitverkocht
ik vind jullie muziek heel goed en ik hoop dat jullie muziek blijven maken
X!NK IS TE GEK EN IK BEN HELEMAAL GEK VAN HUN, HUN LIEDJES ZIJN TE GEK EN DE CLIPS OOK :D xx.. SANNE ( 4EVERX!NKFAN)
x!nk e beeste ze in bere goeie muziek
ik noeme gijs en ik i al de drie strips de 6 zingels en de 2 cds en 18 broeken en 20 t -churts 16 zweetbantjes en een dekbet van x!nk
XINK
x!nk tis gijs walkes nog ne keer
mijn telefoon numer is 056/75 41 50
en ik hep ook een egte gutar

mijn adres is zweveggem knoke pariedaanstraat nr 4 en de pastkode is 8550 kom ne keer af k ben olsan tuis

je bent een vieze man hout mensen in de banbesmet ze met je haat vervuilt ze van je kwaat je breekt alleen maar af je hart stingt als een graf medelijden hep je niet noodig het is voorjou toch ovrbodich ...

en eendere voedeoclips zoo beesteg elee slute en noch veel leute
hallo

wij zijn vriende van lindsay ,

en zij figureert in de clip --> plies maak een link om hem af te spelen .
dank u
twee xink- en lindsay fans
heeykes alemaal xxxx
ik hep lasd me de niewe speling zoas die hier gebruikd wort. zenne kik nu een ouwe sok of wa is da hier allema. t zal waschijlijk wel zijn omda kik geen stribs, seedees, dekbetten of zingels van ksink hep zekerst.
ciaokes he mannekes
Wannes: de jeugd van tegenwoordig :o)
jonas is de mooiste jongen de andere ook ze
:$:$:$:$:$:$
de clip was kei goe en de opnames waren goed gelukt en met die eieren is totaal niet niet waar
Ejj ,, iik ben de grootste fan van x!nk
wil jullie me toevoegen ?? :$ mirtheke_gijbelske@hotmail.com alle toejj (k)(k)(k)(k)
hij xink mag ik jullie e-mail adres hebben a.u.b. ik ben jullie grotste fan
hallo hallo hallo
tokyo tokyo tokyo
da van die eiere was wel waar want wij stonde naast thomas en ze hadde op zen gitaar gegooid en diene was egt vies en derna hemn wij nog me thomas enal ston babbele ( wij kenne die jha ) en diene was egt vies en jonas ok.. maja die kindere maakte ruzie tege ons
ik heb jonas zen e-amil adres naar een vriendin geven en hij was boos en jonas zei tegen mij ik wil nie bevriend zijn en nie praten met en boelzoekers en bedriegers dus ik wil zeggen sorry ik meen het echt en ik ben een beetje boos op hem want hij zei over boelzoekers en bedrigers tegen mij ik kweet nie of ik nog een fan ben maar ze maken kei en da meen ik heeeeeeeel goei muziek doei groetjes linda PS sorry jonas meen ik
eh sanne zijt gij soms het lief van jonas want zijn lief noemt ook Sanne .als ge toch Jonas zen lief zijt wilt ge dan a.u.b. zeggen dat em goeie smaak van muziek heeft en dat em ne ele goeie groep eeft. khoop vor u da ge hem nooit kwetst maar toch veel geluk me hem. X!NK YOU RULEZZZZZZZZZZZ
mensen kzien men leve echt ni meer zitte ben aant overwege om zelfmoord te plegen de gevechten me men ouders over dak ne punker ben worden steeds erger en die van men zusse ook dus xink you guys rulezzzzzzzzz the world en als ik ni meer naar concerten zou kunnen komen : blijf alstublieft punkers want geef nooit toe aa,n alle die fucking bastards die ons leve wille regere dus stay how you are becaese you guys rulez this fucking world en kzou zo graag naar de andere kant wille
@cheyenne- Hey maat,blij van eens ne punker te horen op de blog! Ik ben er namelijk ook ene (min of meer ene "geweest", maar de spirit is er nog!al ben ik intussen 47! haha)ja jo, als ge zowat een buiten beentje zijt , tis altijd moeilijk om te accepteren voor de andere mensen hé, ons moeder werd indertijd ook bijna zot toen ik met mijn army boots en mijne schotse rok binnengewandeld kwam! Ni aantrekken jo, en ge kunt altijd uw eigen leven leiden zonder dat er daarom over u geregeerd word, maar een goeie raad: houd thuis de spirit ook een beetje hoog, en speel desnoods het spel ff mee, je krijgt er een ander zicht van , op wat er rond u gebeurd, die mensen hebben een bepaald beeld van hoe de toekomst van hun zoontje eruit zou moeten zien, dus het moet een beetje van twee kanten komen hé! Denk maar nooit dat die mensen het slecht met u voorhebben, ze zijn alleen wat geschrokken! Dus maat, er is nog hoop hé. T'is goed dat ge een ideaal hebt, en als het dan een héél maatschappijkritische is, ja, dan moogt ge verwachten dat het eens botst, maar om dan al direct van de"andere kant" te dromen.... dat is vér gezocht.... en.. ik vrees dat er namelijk geen kloten te zien of te beleven valt!!
dus hoop ik hier nog veel met u van gedachten te wissellen. over green day, the dead kennedy's, or whatever.. kick some asses mate!
cool fotto's echt sjekke zu
:p :)
heeykes gaste da is egt mega al ulle clipkes zen wel mega morallee.thomas ge ze ne knappe gast egt waar jonas ge ze ne stoere & ne coole blijft da.philip(fifi)ge ze mega schatteg en stoer.niels ge ze mega knap egt!!!. doei love (yullie)
aja mijn e-mail adres e
happy_blooper@hotmail.com
als ge da wilt toevoege ???
sea ya -xxx-
nona of noon hehe
Halo ik ben ismael wil graag een clip opnemen als het kan.Ben 15 jaar kan goed braekdancen
heb een eigen groep.mijn hot:ismaelx_matrix@hotmail.com laterzzzz
@Alle Xink!-fans:Gisteren werd in de VRT-studio's in Brussel een versie opgenomen van het Kreuners-nummer 'Leyla', gezongen door...JONAS van Xink!.
Het werd een prachtige prestatie.
U kan het resultaat bekijken en beluisteren nu vrijdag (14-4) op 'één' om 21.10 uur in het programma 'Zo is er maar één'.
dag xink ik ben je grootste fan
mag ik je e mail adres ik wil iets
sghrijven a.u.b

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag

xink?
julie zijn echt te gek en ik hoop dat ik jllie email-adres krijg en zeker die van jonas aub kunnen julie mij terug chrijven aub naar anissa-sterretje@hotmail.com aub daaaag xxxjes groetjes anissa
hey xink ik en mijn nicht vinnen jullie de max maar mogen wij jullie email-adres groetjes anissa en hamza
eejz op welke post is da van jonas van xink
eej wil je en clip doorsturen want ik ben je grootste fan
mak ik julie emails a.u.b. want ik ben zoon groote fan van julie egt waar eej en mijn email is said_boy321@hotmail.com en mijn KAMER IS VOL POOSTERS en mijn nummer is 0484089457
he jonas voeg me eens toe joyceduhayon@hotmail.com

pleas

ps: ik ben altijd online
Beste Xink!-fans, ik wil jullie niet teleurstellen maar dit is *niet* de website van Xink!. Dus het is helemaal niet zeker of Jonas en de anderen jullie reacties wel lezen... Toch nog veel geluk!
voeg toe: Evatjuh__@hotmail.com
en wie weet .. :D kryg jy het emailadres van de punkers XINK
Dikke kussen Gelisa
hpe zijn xink hun ameiladers
Goh ik weet ni wat schrijven omda iedereen al alles heeft geschreven van wa da ik zou zeggen dus ik zeg alle positieve dingen die dr al gezegd zen geweest hopelijk staan jullie dr nog als jullie oud zen want ik ben nu ni iemand die veel naar jullie luisterd(daarmee bedoel ik ni dat ze slecht zijn ma ik heb nu altijd de zelfde liedjes gehoord) ma kvind jullie wel
goe ;) dus ja.. meer hebk ni te zeggen salut :)
als je xink kent moet je zeker stemmen op xink om ze op de nummer 1 te krijgen van de kids top 20 met give us a future ik stem zelf elke dag minstens 10 keer.Ik heb zelfs een mail ontvangen van jonas van xink hij zegt bedankt voor reclame te maken voor het stemmen ga gewoon naar google en druk kids top 20 in ... en stem dan op xink
Wat een fantastisch topic is dit geworden, ondanks de dappere poging van florisla. Voor welk nummer was deze clip eigenlijk opgenomen?
Heb het al gevonden "Hou ons niet tegen" http://www.xink.be/multimedia/
STEM OP XINK OM ZE OP DE NUMMER 1 TE KRIJGEN IN DE KIDS TOP 20

KOST GEEN GELD
DOE HET VOOR XINK ...

JE MAG OP IEDEREEN STEMMEN MAAR STEM ZEKER OP XINK

 @ linda :

this wel normaal da Jonas nie wil da iedereen zomaar zijn msn geeft aan iemand anders da hij nie kent, ook al is 't uw beste vriendin. Ge moet da begrijpe da dieje ook nog wa privé wilt hé :) maar xink is wel goe! & persoonlijk zou 'k z'n msn nie wille, want ik ken hem nie :)