Verrassend vrouwelijk

met categorie:  
Daarstraks kreeg ik een uitnodiging in m'n handen gestopt van Annemie Van Aerschot, een goeie vriendin, die de laatste jaren erg verdienstelijk werk levert op het gebied van aquarel. En hoewel ik me op dat terrein ook graag uitleef, moet ik toegeven dat ik op Annemie toch af en toe 'gezond jaloers' ben... (sorry Annemie, want dit 'bewierroken' is écht jouw stijl niet - maar, voilà, ik doe het toch!).
Samen met een aantal andere exposanten stelt ze ten toon in de Academie voor Beeldende Kunsten. En dit van 17 november tot en met 18 december.
Zowel de ateliers schilderkunst als textielkunst en keramiek, brengen hun werk naar voor, onder de titel: VERRASSEND VROUWELIJK.
Dus, helemaal in de thematiek van dit wonderbare najaar voor Mechelen.
Ik ga zéker eens een kijkje nemen... voor Annemie natuurlijk, maar ook voor al die anderen, voor Nina en Emilie, voor Jade en Christiane, voor Magda en Trees, voor Sheila en Rit, voor isabelle en Johanna, voor Lydia en Marjo...
Maar... ook voor Marc en Claude, voor Johan en Ward, en...
Ik denk dat het méér dan de moeite is.
(ma-do: 9-21 uur; za-zo: 9-12; vrijdag gesloten).
Ga JIJ ook?