Nieuws 18/10/2005

met categorie:  
* Dief steelt broek en portefeuille

* Adegemstraat wordt een hele tijd afgesloten

* Lekke band maakt Mechelse ochtendspits nog wat moeizamer

* Dief steelt broek en portefeuille

Een dief in Mechelen is maandagochtend wel erg ver gegaan om iemands portefeuille te stelen. Hij viel een wandelaar aan in de De Troyerstraat, wierp hem op de grond en maakte zijn broek los. Daarna trok hij de broek uit en maakte zich uit de voeten met de broek en de portefeuille die daarin stak. De dief is spoorloos. (Radio Via FM 106.6)

* Adegemstraat wordt een hele tijd afgesloten

De Adegemstraat is sinds maandag 17 oktober afgesloten voor alle verkeer.
Hiermee wordt een belangrijke straat onbereikbaar voor al diegene die langs de westkant de Mechelse binnenstad wil bereiken. De werkzaamheden zullen duren tot en met april 2006. Ook het openbaar vervoer lijdt hieronder. De enige buslijn die door de Adegemstraat rijdt zal worden omgeleid via de zijbanen van de Koning Astridlaan. (Radio Reflex)

* Lekke band maakt Mechelse ochtendspits nog wat moeizamer

Een bus van De Lijn zorgde tijdens de drukke ochtendspits voor nog wat langer aanschuifwerk. Een lijnbus blokkeerde door een lekke band de doorgang aan de Adegempoort voor diegenen die van de Olivetenvest kwamen richting Battelsesteenweg.
Het voertuig werd ter plaatse hersteld en dat zorgde voor een rij auto's met kijklustigen tot aan het kruispunt met de Edgard Tinellaan. De problemen waren rond 8.45u van de baan. (Radio Reflex)
"De problemen waren rond 8.45u van de baan." Dat is wel letterlijk te nemen, denk ik :-)
Dat is niet een dief, dat is een rabauw.
Waar was den Bart om de broekendief achterna te hollen?
Morgen Donderdag 1/12/05 in de Grote raadszaal,op het Mechels Stadhuis:dipoloma uitreiking(15u)van OEP ZN MECHELS.Allen daarheen(met receptie!!)
@ne mechelair: zet het op eventful ! (kalendermodule op deze blog)