FemCity

met categorie:  
Niet te missen!

In het zinnenprikkelend kunstenfestival FEMCITY brengen Cultuurcentrum Mechelen en Mechelen 2005, Stad in Vrouwenhanden muziek, theater, comedy en zeker feest!

Van woensdag tot vrijdag kan je hiervoor vanaf 17u afzakken naar de Nieuwe Stadsfeestzaal - die voor de gelegenheid helemaal ingekleed werd - gelegen aan de Botermarkt. Wil je de Nieuwe Stadsfeestzaal nog één keer in volle glorie herbeleven. Dit is je kans want in 2006 wordt ze immers afgebroken.

Voor 3 euro verken je het verrassende parcours met de doorlopende installaties, after-work-massages en acts en geniet je van een glaasje Prosecco in de bar. Ideaal om je na een drukke dag helemaal te ontspannen, dus zowel voor werkmens als student.

Voor één voorstelling betaal je 7 euro of 10 euro, twee voorstellingen op dezelfde dag: 15 euro, drie voorstellingen op dezelfde dag: 20 euro, telkens 3 euro toegangsprijs inbegrepen. Voor het zaterdagavondprogramma zijn er geen combitickets.

Meer info over het volledige programma vind je op www.femcity.be