Nieuw (maar goed) gezelschap

met categorie:  
Danny Timmermans   Kader Gürbüz   Jenne Decleir

Kadèr Gürbüz, Jenne Decleir en Mechelaars Danny Timmermans en regisseur Pietje Horsten (van W817 en Buiten de Zone) sloegen de handen in elkaar met het nieuwe gezelschap 'Het Ongerijmde!'.

De eerste productie 'Julius Caesar' gaat in première op 13 januari 2006 en is vanaf dan ter beschikking als reisvoorstelling tot juni 2007.

Meer info via Theaterbureau Collage
Is dat (sluik)reklame ? Ze treden niet eens op in Mechelen, als ik me niet vergis ...
:-)
So?
Het is interessant, maar ja, waar treden ze dan wel op, hé ?
@Joeri, Dit is toch wel een zeer eigenaardige ervaring, daarstraks stond hier een topic over amateurtoneel... waarop ik nogal vlug heb gereageerd, maar hoe het mogelijk is weet ik niet maar de hele topic is nu plots van de Blog verdwenen.Hoe kan dat gebeuren ?
Censuur? Was er niet zoiets als vrije meningsuiting ?Dit is toch wel een heel drastische maatregel, hoor!
Wat nog vreemder is: ik zag Garda's reactie in de linker kolom, wou die gaan lezen en kreeg dan een error!!!

Dus ik heb de topic waarop het een reactie was nooit gezien??

Zijn we hier met de X-files bezig of met Mechelen Blogt?
Tja, wat Markec schrijft is helemaal vreemd! Ik verwacht op deze blog in ieder geval een antwoord op deze zeer onaangename en werkwijze!
Mannekes, de uitleg is eenvoudig. De post over TDM is per ongeluk te vroeg verschenen (we kunnen publicatiedatum in de toekomst meegeven). Vandaar dat, toen ik dat merkte, ik de datum terug heb aangepast. Dat Garda al gereageerd had, daar kan ik niet veel aan doen, ik wou haar reactie ook niet wissen, wat gekund had. Dus voor jullie de spoken van censuur zien opdoemen, even chillen ok?
Ok bedankt voor het antwoord dan vergeten we de spoken van censuur ...maar ik blijf er toch bij dat het voor mij een hoogst onaangename ontdekking was.
Als ik de kans krijg ga ik wel proberen gaan kijken. Ben benieuwd naar de bewerking
Ik ben gaan kijken en vond het niet zo'n goede voorstelling, smaken verschillen natuurlijk...
Door de reactie van manon ontdekte ik nu pas deze bijdrage van Joeri. Over de drie acteurs en de regisseur geen kwaad woord, ik ken ze...
Over de spoken van de cencuur wil ik wel wat kwijt. Het is me namelijk al opgevallen dat Joeri zich gedraagt als een 'waakhond' voor de CD&V. Vandaag nog sloot hij een onderwerp (dat van mij al veel eerder had mogen gesloten worden)nadat de kritiek op schepen Stevens moeilijker te weerleggen was. Opvallend voor een zelf uitgeroepen fan van Herbert. Opvallend hoe zijn tussenkomsten dikwijls op momenten komen dat de CD&V hard wordt aangepakt. In het laatste geval vind ik het nog erger omdat de bijdrage was opgestart door (Garda) iemand anders dan Joeri. CD&V,niks mis mee,maar God spelen...
..tenzij ze het natuurlijk eerst samen overlegd hebben en ze het er samen over eens waren dat het zo écht niet verder kon; die mogelijkheid zit er natuurlijk ook nog in, je weet maar nooit..
@JaTo: pfff waakhond van de CD&V. Ik heb de discussie gesloten omdat er op de man gespeeld wordt en niet op de bal. Dat heeft niets met mijn politieke voorkeuren te maken, laat staan dat ik mezelf God voel. Iedere blogger hier kan trouwens elk onderwerp gelijk wanneer sluiten of openen.
@Joeri:Het is niet mijn bedoeling te blijven doordrammen over het gebeuren. Daarvoor is het niet belangrijk genoeg...
Toch even herhalen wat ik hierboven reeds schreef:van mij had deze post al veel sneller mogen gesloten worden. Het "onderling" schelden was al een tijdje aan de gang. Pas wanneer het schelden steeds nadrukkelijker richting bepaalde politici ging werd er (opvallend toch)ingegrepen. Dat is althans mijn persoonlijke mening.

Wat de bloggers betreft kan ik de woorden van Garda gebruiken:"Dan blijft het in ieder geval een onaangename werkwijze."
Sorry JaTo: de door U geciteerde opmerking van Garda slaat hélemaal niet op het afsluiten van haar blog over het referendum, maar over een reeds lang rechtgezet misverstandje op déze post. Zie hierboven.
Dit verkeerd citeren schept wel verwarring...
@jans:idd,op déze post.Daar verwees ik ook naar,maar misschien niet duidelijk genoeg. Sorry.
Toch ontroerend hoe bloggers elkaar in bescherming nemen...
Maar zoals ik zei...niet belangrijk genoeg...om over verder te bomen.;-)
U mag hierdoor ontroerd zijn - maar met'in bescherming nemen' heeft dit hélemaal niks te maken.
Citeer mensen in een juiste context, of citeer ze niet.
En als het niet belangrijk genoeg is om over door te bomen, dan had je ook vorige, 'vanalles' insinuerende reactie op Joeri moeten laten.
Wees eerlijk en open in uw kritiek.
De verleiding is ontzettend groot...
Maar in de geest van Broederlijk Delen beperk ik mij:Waarvan akte.;-)