Grote werken gepland???

met categorie:  
Mocht je binnenkort grootscheepse verbouwingswerken gepland hebben of je bent een regelmatige bezoeker van het containerpark te Muizen even opgelet:

- Sinds geruime tijd staat er een bord dat aankondigt dat het containerpark zal gesloten zijn van 3 oktober tot en met 15 december. Dit door de geplande rioleeringswerken in de straten van Muizen.

Mechelaars kunnen wel nog steeds terecht op het containerpark aan de blarenberglaan (aan de andere kant van de stad) of in de gemeente Bonheiden.

Trouwens vanaf maandag (12 september) is het ook onmogelijk om via de smisstraat - Hanswijk de Brecht - Sint lambertuslaan zo naar bonheiden te rijden (en omgekeerd), de straat wordt door de werken afgesloten. Omrijden kan via de Leuvensesteenweg en dan de stationsberg.
De overkant van de leuvensesteenweg tussen de 2 spoorwegbruggen krijgt een grondige facelift. Als schepen van openbare werken vraag ik evenwel veel geduld aan alle mensen, bewoners en passanten, omdat we ruim 9 maanden veel verleershinder aldaar gaan krijgen. Maar achteraf zal het resultaat mogen gezien worden: nieuwe voetpaden, nieuwe fietspaden, een nieuwe slijtlaag. Ook worden alle nutsleidingen vernieuwd. En al het vuile water zal naar het zuiveringsstation vloeien en niet meer rechtstreeks in de Dijle.