Amateurtoneel

met categorie:  
TDM opent haar toneelseizoen met "Sarah's wals", een toneelspel van Fons Vinck in een bewerking en regie van Paul Codde. De hoofdrol wordt gespeeld door Jo Leemans . Zij speelde voor haar zangcarrière al als jong meisje bij De Moedertaal. Na al die jaren is de cirkel rond en speelt de Mechelse actrice nu de rol van Sarah, een actrice op leeftijd. Speeldata: 1, 7, 8, 9, 13, 14, 15 oktober 2005 om 20.15 uur en op zondag 9/10 matinee om 15.00 uur.

Meer info op de site van De Moedertaal
Dit ligt wel moeilijk, want er zijn veel amateurgezelschappen in Mechelen als er één groep wordt vermeld moeten de anderen evengoed een kans krijgen, vind ik. Zoals op zijn minst De Aloude Rederijkerskamer Theater de Peoene die dit jaar hun 25ste toneelseizoen spelen!
ik zie ier niet driect een gastenboek, maar ik wil de collega's van Mechelen Blogt effe succes wensen met hun initiatief :-)
ooit heb ik 18 maanden een profesioneel verblijf gehad aan de Zandpoortvest ;-)
sindsdien weet ik niets meer van het reilen en zeilen daar aan de Dijle
greetz
Jeronimo, co-writer http://gent.blogt.be