Sant in eigen lant

met categorie:  
Het is toch bijzonder vreemd dat je als Mechelaar vaak achteraf moet vaststellen dat er ergens een muziekfestival geweest is. Wij horen vanop ons terras (als de wind tenminste "goed" staat) muziek uit het Papenhof, de Nekker, Parkpop, Maanrock of - zoals gisteren - flarden van de slotavond van het Moonhill Festival. Het wat? Inderdaad. Blijkbaar zakten meer dan 1000 bezoekers vanuit het hele land de voorbije vier dagen naar De Nekker af om te linedancen en naar countrymuziek te luisteren. Vermakelijk detail op hun site:
on police request and for your own safety, please leave your replica guns home, they are not allowed.
Zijn er toevallig lezers van Mechelen.Blogt die verslag kunnen uitbrengen?
Het zou iets moeten zijn voor ons bloggersteam "Chantal en Ben". Zij zitten nl in die country-sferen als je hun weblog bekijkt.
Ik onderga dat ook op mijn terras aan de Koningin Astridlaan en dat zelfs zonder wind!
Blijkbaar kent men vandaag het verschil niet meer tussen muziek maken en lawaai maken.
Maar waarschijnlijk zal ik wéér verzuurd zijn zeker?
Ik heb zondag wel een groep op de veemarkt zien rondwandelen.
Hoi Jelle & Co,

Ja, het is een oud "zeer".. heb het ook al meegemaakt dat ik vaststelde: "hoe, zijn die hier komen optreden? Wanneer? Gisteren?! Dju!"

Maar het is al ferm verbeterd hoor: de laaste tijd worden vele activiteiten toch tijdig aangekondigd via de Streekrant, Mechelen.be, of beter In&UitMechelen.be

Over dit genoemde festival had ik ook niets vernomen, maar heb eerlijk gezegd de laatste dagen weinig Mechelse nieuws gevolgd (ook enkele dagen ertussenuit geweest..)